Vastagbélrák szűrőteszt + szakorvosi tanácsadás

Az Endomedix vastagbélrák-szűrés négy egyszerű lépésből áll

1.
SZŰRŐCSOMAG
POSTAI ÚTON
2.
FÁJDALOMMENTES
OTTHONI TESZT
3.
KÉRDÉSSOR
MEGVÁLASZOLÁSA
4.
SZAKORVOSI
VÉLEMÉNY

Jelentkezését követően egy vastagbélrák szűrőcsomagot küldünk Önnek postai úton. A csomagban található Poly-Check székletteszt otthon, orvosi segítség nélkül használható. Ezután felkérjük Önt egy személyre szabott kérdéssor megválaszolására az interneten keresztül. Végül, a teszt eredménye, valamint az Ön válaszai alapján személyre szabott szakorvosi véleményt készítünk az Ön kockázatáról, kitérve az esetleges további tennivalókra.

Az Endomedix vastagbélrák-szűrés előnyei

  • Egészségpénztári számlára elszámolható
  • Nincs orvosi beavatkozás
  • Fél órás elfoglaltság
  • Nincs fájdalom vagy kellemetlenség
  • Ki sem kell lépnie otthonából
  • Az eredményeket orvos értelmezi
50 év felett vagy egyedi kockázattal bíróknak a szűrés díja most csupán:
5.980 Ft
9.980 Ft

Endomedix Diagnosztikai Központok

Az Endomedix az ország egyik legrégebbi gasztroenterológiai és diagnosztikai magánorvosi központja. Az ország hét pontján megtalálható rendelőinkben kiváló szakemberekkel, a legmodernebb eszközökkel, diszkrét, nyugodt és kényelmes körülmények között, rugalmas időbeosztással állunk kedves betegeink rendelkezésére.

A „hagyományos” gasztroenterológiai beavatkozások mellett – mint például az altatásban végzett gyomor- vagy vastagbéltükrözés – tevékenyen kivesszük részünket a gasztroenterológiai szűrésből és megelőzésből is. További információkat cégünkről az Endomedix.hu weboldalon talál. Figyelmébe ajánljuk továbbá Vastagbél-rákszűrés.hu weboldalunkat, ahol orvosaink által ellenőrzött, hasznos tartalmakat találhatnak olyan témákról, mint a vastagbélrák-szűrés, a vastagbél betegségei vagy éppen az aranyér.

Több mint 13.000 szűrés tapasztalata

Első székletvér-szűrésünket 2009 végén hirdettük meg szűk ügyfélkörben, saját betegeink részére. Amellett, hogy orvosaink a gasztroenterológiai megelőzés elkötelezett hívei, a szakmai kíváncsiság is hajtott bennünket, hiszen a hazai lakosság vastagbélrák-kockázatáról viszonylag kevés adat ismert.

A szűrés akkoriban igen körülményes volt, hiszen a szűrőtesztet személyesen kellett átvenni valamelyik központunkban, majd a mintát is személyesen kellett visszavinni az értékeléshez. Mindezek ellenére a szűrés híre szájról szájra terjedt, így 2010 végére már közel 5.000 betegünk szűrését végeztük el.

A vizsgálat eredménye igazolta az előzetes szűrés fontosságát: minden ötödik résztvevőnél, azaz kb. 1.000 főnél találtunk pozitív eredményt, valamint a negatív eredményűek további mintegy 20 százalékánál leltünk olyan rizikótényezőre, ami miatt további vizsgálatok elvégzését javasoltuk.

Vastagbélrák-szűrésünket ezután új keretek között folytattuk. Jelentős változás, hogy ma már a gasztroenterológus orvosaink által igen nagyra becsült Poly-Check székletvér-tesztet alkalmazzuk. Az otthon, segítség nélkül is használható tesztet postán küldjük ki, a teszttel pedig már nem kell személyesen megjelenni valamelyik központunkban, csak az eredményt megadni az interneten keresztül, így a személyes részvétel egyáltalán nem szükséges! Ilyen módon 2015 nyaráig további mintegy 8.200 szűrést végeztünk el, így elmondhatjuk, hogy orvosközpontunk eddig 13 ezernél is több székletvér-tesztben vállalt szerepet.

Részt kíván venni az Endomedix vastagbélrák-szűrési programban?


Tetszik az oldal?Ossza meg másokkal is!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Modal

Tisztelt Ügyfelünk!

Sajnálattal tájékoztatjuk Önt, hogy készlethiány miatt vastagbélrák-szűrő szolgáltatásunk átmenetileg nem rendelhető.

Orvosi kérdéseivel, vagy az Endomedix szolgáltatásaival kapcsolatban kérjük, keressen bennünket a 06 (1) 413-2500 telefonszámon.

Amennyiben csomagot rendelt és kérdése lenne a szállítással kapcsolatban, vagy pedig csomagját nem vagy hiányosan kapta meg, akkor keresse a szállításért felelős kollégánkat a következő mobilszámon: 06 (30) 20 66-366

Üdvözlettel: az Endomedix Kft. csapata