Kérjük, amennyiben részt kíván venni az Endomedix Kft. vastagbélrák-szűrési programban, figyelmesen olvassa el Általános szerződési és felhasználási feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A szolgáltatásunk megrendelésével, szállítási folyamatával kapcsolatos kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken állunk szíves rendelkezésére.

Jelen weboldal üzemeltetőjének adatai

Cégnév: Endomedix Kft.
Székhely: 1139 Budapest, Esztergomi út 66. A. ép. fszt. 3.
Képviselő: Dr. Takáts Alajos
Adószám: 14034372-1-41
Cégjegyzék szám: 01-09-885846
Kibocsátó: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar

Elérhetőségek

Budapesti rendelő címe: 1139 Budapest, Esztergomi út 66. A épület, Földszint 3. Dagály Sétány Társasház (Esztergomi út- Dagály sétány sarok)
Nyitva tartás: szerda 9:00-12:00; kedd és csütörtök 14:00-17:00 (kivéve munkaszüneti és ünnepnapok)
Elektronikus elérhetőség: info@vastagbelrak-szures.hu
Telefonos elérhetőség:

  • Általános infóvonal: 06 40 630 080
  • Megrendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdések: 06 30 2066 366

Rendelő weboldala: a weblap eléréséhez kérjük, kattintson ide!
További orvosi rendelőink: Debrecen, Győr, Gyula, Miskolc, Siófok, Veszprém (ügyfélfogadás csak előzetes telefonos egyeztetéssel)

Jelen weboldal üzemeltetője által nyújtott szolgáltatások köre

Jelen weboldalon egyetlen szolgáltatás, az Endomedix vastagbélrák-szűrési program rendelhető meg, rendelésenként egyetlen személy részére. Az Endomedix vastagbélrák-szűrési program megrendelése után az Endomedix Kft. postai úton egy szűrőcsomagot juttat el a Megrendelő számára, melyben egy otthoni használatra alkalmas székletvér szűrőteszt található meg. A szűrőteszt elvégzése után a Megrendelő a teszt eredményét egy internetes felületen keresztül viheti fel, ahol további kérdésekre is válaszol. Az eredmény, valamint a válaszok alapján az Endomedix szakorvosa személyre szabott orvosi ajánlást készít a Megrendelő vastagbélrák kockázatáról, melyet e-mailben juttat el Megrendelő részére.

A szolgáltatás kizárólag online módon rendelhető meg, a szűrőcsomag kiszállítása postai úton történik, ajánlott levélpostai küldeményként.

A jelen weboldalon található vastagbélrák kockázati teszt és az Endomedix vastagbélrák-szűrési program nem helyettesíti a hagyományos gasztroenterológiai vizsgálatokat és beavatkozásokat (például vastagbéltükrözés). A vastagbélrák kockázati teszt és az Endomedix vastagbélrák-szűrési program alapján a Megrendelő által kapott adatok, eredmények csak tájékoztató jellegűek. A Megrendelő kizárólagos felelőssége, hogy a vastagbélrák kockázati teszt és az Endomedix vastagbélrák-szűrési program alapján kapott információkat, eredményeket hogyan hasznosítja még akkor is ha azok szakorvostól származnak. Az Endomedix Kft. ezen információk, eredmények felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállal.

A szolgáltatás („SZJ 86.22 szűrés”) tárgyi ÁFA-mentes. A szolgáltatás weboldalunkon megjelölt árai tartalmazzák a postai ajánlott küldeményként történő feladás költségét is. Amennyiben Megrendelő fizetési módozatként a postai utánvétet választja, annak költségét külön számoljuk fel, amelynek mértékéről a fizetési módozatoknál tájékoztatjuk a felhasználót. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Számlázás és magán-egészségpénztári számlára történő elszámolás

A szolgáltatásról kiállított számlát a szűrőcsomaggal együtt postázzuk. A számlán szereplő összeget „SZJ 86.22 szűrés” megnevezéssel számlázzuk, amely szolgáltatás tárgyi ÁFA-mentes, tehát nem tartalmaz ÁFA-t.

Kérjük, törekedjen számlázási adatai pontos megadására. Amennyiben a szolgáltatást magán-egészségpénztári számlára kívánja elszámolni, egészségpénztári adatait pontosan adja meg, különben nem tudja a fizetett összeget elszámolni. Kétség esetén vegye fel a kapcsolatot egészségpénztárával! Indoklástól függetlenül Cégünk nem tudja átvállalni az egészségügyi pénztár által el nem számolt szolgáltatás díját, ilyen esetben a szolgáltatás költségei a Megrendelőt terhelik.

Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy a Megrendelő hibájából tévesen kiállított számla stornózásával, újra kiállításával és újbóli elküldéséből fakadó költségeket Megrendelőre hárítsa.

Megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16:00 óráig. Ügyfélszolgálatunk a rendelést követően automatikusan kiküldésre kerülő e-mailben igazolja vissza a teljesítési határidőt. Felhívjuk figyelmét, hogy a teljesítési határidő fizetési módozattól függően változhat, így például előre utalásos fizetési módozatot választva a teljesítés megkezdését csak akkor kezdjük meg, ha számlánkon jóváírták befizetését (általában 3-5 munkanap).

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Cégünk nem fogad el rendelést tizennyolcadik életévét még be nem töltött személytől. A szolgáltatás vételárának előre történő kiegyenlítése esetén ilyenkor az visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete

  1. Amennyiben betöltötte 50. életévét, kattintson a „Jelentkezés” gombra
  2. Amennyiben még nem töltötte be 50. életévét, végezze el vastagbélrák kockázati tesztünket, majd a teszt végén kattintson a „Jelentkezés” feliratú gombra.
  3. Kérjük, adja meg a szolgáltatás teljesítéséhez elengedhetetlen adatait (név, e-mail cím, telefonszám, postacím), továbbá az esetleges szükséges egyéb adatokat (számlázási cím, egészségpénztári adatok).
  4. Válasszon fizetési módozatot, majd véglegesítse megrendelését.
  5. A megrendelését követően e-mailben is visszaigazolást kap.

Kérjük, ügyeljen rá, hogy telefonszámát és e-mail címét pontosan adja meg, ennek hiányában ugyanis meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel. Kérjük, ugyancsak ügyeljen postázási adatai pontos megadására is, mivel a helytelen adatok megadása miatt visszaküldött csomagok újbóli kiküldési költségét cégünk nem vállalja át.

Fizetés módja

Szolgáltatásunkat Ön többféle fizetési módozattal is megrendelheti: bankkártyás fizetés, előre utalás, személyes fizetés, postai utánvét. Bankkártyás fizetés és postai utánvét esetén a szolgáltatás teljesítésére, azaz a szűrőcsomag kiküldésére rögtön sor kerül. Amennyiben azonban előre utalás vagy személyes fizetés kerül fizetési módozatként megjelölésre, cégünk csak a pénzösszeg számlánkra történő beérkezése, illetve személyes befizetése után lát hozzá a teljesítésnek, azaz a szűrőcsomag postai kiküldésének.

Cégünk fenntartja a jogot, hogy a megrendelőt a rendeléskor megadott telefonszámán visszahívja, így ellenőrizve a megrendelés valódiságát.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Ezzel kapcsolatban további információkat itt találhat.Házhozszállítás

A megrendelt terméket postai úton, ajánlott levélpostai küldeményként szállítjuk ki Önnek munkanapokon 8-17 óra között. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a szűrőcsomag várható érkezési idejében Ön legyen személyesen elérhető. A posta egyszeri kézbesítést kísérel meg, illetve a postai ajánlószelvény birtokában ön korlátozott ideig a területileg illetékes postahivatalban is átveheti a csomagot. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor megvizsgálni, a szűrőcsomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Postai utánvét

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a szolgáltatást ezzel a fizetési módozattal, amennyiben a csomag átvételekor készpénzben ki tudja fizetni annak díját a postai dolgozónak. Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Amennyiben ez nem biztosított, kérjük, válassza a bankkártyás fizetést vagy az előre utalást.

Orvosi szaktanácsadás

Az Endomedix vastagbélrák-szűrési program részeként az Endomedix szakorvosa személyre szabott orvosi ajánlást készít a Megrendelő vastagbélrák kockázatáról. Ezen ajánlás elkészítésének elengedhetetlen feltétele, hogy az Endomedix vastagbélrák-szűrési programban részt vevő személy székletvér-tesztjének eredményét az Endomedix meghatározott internetes felületén keresztül bevigye, illetve az internetes felületen keresztül feltett kérdéseket hiánytalanul megválaszolja.

Az internetes felület webcímét, továbbá a használatához szükséges azonosítót és jelszót a szűrőcsomaghoz mellékelt levél tartalmazza, így kérjük ezt a levelet a továbbiakban is megőrizni!

A teszteredmény bevitele, továbbá a kérdések megválaszolása csak a fent nevezett internetes felületen keresztül lehetséges, e-mailben, telefonon, postai vagy személyesen nem tudjuk fogadni a válaszokat.

A fent nevezett internetes felületet úgy terveztük meg, hogy annak használata egy alapfokú számítógépes felhasználói ismeretekkel rendelkező felhasználó számára is egyértelmű legyen; emellett biztosítjuk az internetes felület folyamatos elérhetőségét a nap 24 órájában, heti 7 napon keresztül a szűrőcsomag kiküldésétől számított további legalább 12 hónapon át. Ha mégis technikai kérdése támadna, keresse ügyfélszolgálatunkat a 06 30 2066 366-os telefonszámon, vagy a kapcsolat@vastagbelrak-szures.hu címen.

A be nem vitt adatokért, illetve a szakorvosi válasz ezen okokból való elmaradásáért a felelősséget nem tudjuk vállalni. Az adatok be nem vitele nem jogosít árengedményre, kedvezményre vagy bárminemű visszatérítésre az Endomedix vastagbélrák-szűrési program díjából.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt szolgáltatáshoz kapcsolódó termék – azaz a szűrőcsomag – kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Mivel a szűrőcsomagban található székletvér szűrőteszt intim higiéniai orvostechnikai eszköznek minősül, az elállási jogával a Megrendelő csak abban az esetben élhet, amennyiben a szűrőcsomagot felbontás nélkül, sértetlen csomagolásban juttatja vissza számunkra.

Az elállási jog gyakorlása esetén a megrendelőt a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.

A törvényről teljes terjedelmében például itt olvashat: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével, 14 napon belül juttassa vissza cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Ismételten felhívjuk figyelmét, hogy mivel a szűrőcsomagban található székletvér szűrőteszt intim higiéniai orvostechnikai eszköznek minősül, az elállási jogával csak abban az esetben élhet, amennyiben a szűrőcsomagot felbontás nélkül, sértetlen csomagolásban juttatja vissza számunkra.

A termék visszaérkezését követő 14 napon belül cégünk a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

Adatvédelem

Adatvédelmi rendelkezéseinket kérjük, az alábbi oldalon tekintse meg: Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Endomedix Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Tárhelyszolgáltató

Jelen weboldal hosztolását az Adana Online Kft. végzi.

Adana Online Kft.
1142 Budapest, Dorozsmai u. 7/C


Tetszik az oldal?Ossza meg másokkal is!

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.